Galajurken voor een mooie avond

Galajurken zijn geschikt voor véél meer gelegenheden dan alleen het kerstgala, waar je misschien meteen aan denkt. Zo komt een mooie galajurk goed van pas op een bruiloft, diploma uitreiking, bijzondere avond uit en noem maar op. Lang of kort, gesloten of bloot, het aanbod galajurken is heel groot. Bij cocktailjurkjes.nl vindt iedereen de perfecte galajurk. Je comfortabel en zelfverzekerd voelen in de jurk is het belangrijkste. Want je straalt uit, hoe je je voelt.

Galajurken en accessoires

Veel galajurken zijn van zichzelf al glitter en glamour genoeg. Je moet dus oppassen dat je niet teveel met accessoires aan de haal gaat, het is al gauw te veel. Uiteraard is het wel afhankelijk van de jurk die je draagt. Draag je een zwarte galajurk die verder niet al te veel toeters en bellen heeft? Dan kunnen een ketting en een opvallend paar oorbellen juist een mooie toevoeging zijn. Ook tasjes, haarbanden en strikjes zijn leuke accessoires om je look compleet te maken. Blijf altijd goed doseren met accessoires en vergeet niet naar het totaal plaatje te kijken. Dan kan er weinig mis gaan.

Galajurken in verschillende soorten en maten

Waarschijnlijk zijn rood en zwart de meest populaire kleuren voor een galajurk. Toch is het goed om je blik te verruimen en eens wat verder te kijken. Zo is een zachtroze galajurk perfect voor een zomerse bruiloft, en is ook marineblauw een hele chique kleur. Doordat er zoveel kleuren zijn, kun je de jurk kiezen die het best bij je gezicht staat. Kijk dus niet alleen naar de jurk zelf maar ook naar hoe die bij jou gaat staan. Korte jurkjes zijn vaak mooier met een panty eronder. Het geeft een egale look aan je benen en je hoeft je niet druk te maken over vergeten haartjes bij het scheren. Laat de kleur van de panty wel zoveel mogelijk overeenkomen met je huidskleur, ookal is het soms verleidelijk om er wat tintjes boven op te doen.