Little black dresses voor jou

Een little black dress is een must voor iedere vrouw! Waarom? Heel simpel: dit bijzondere item is ontzettend veelzijdig. Je kunt een little black dress voor iedere gelegenheid dragen en je kunt er eindeloos mee combineren. Of je voor netjes gaat of liever voor wat meer informeel: een little black dress kan altijd. Zolang je het op de juiste manier combineert met accessoires en de perfecte make-up zul je zien dat je in dit soort jurkjes altijd schittert.

Er zijn tientallen verschillende soorten little black dresses te verkrijgen: stoere jurkjes met gedurfde details zoals doorschijnende delen en opvallende stoffen, nette jurkjes van chiffon of zijde en meer basic jurkjes die je bij wijze van iedere avond aan kunt trekken. Welke little black dress past het beste bij jou?

Little black dress: formeel

Heb je een formeel feestje zoals een jubileum, een bruiloft of een borrel van werk, maar wil je niet direct voor een galajurk gaan omdat dat wellicht too much is? Kies dan voor een little black dress of een mooi cocktailjurkje met de nodige accessoires en details. Een little black dress is perfect voor dergelijke avonden. Combineer deze met een net colbertje, een leuk jasje of een basic bolero. Maak je look af met mooie zilveren sieraden, opvallende oorbellen en een kek tasje. Dit laatste mag best opvallend zijn: kies bijvoorbeeld voor een totaal andere kleur tasje dan zwart. Zorg dat je pumps ook in deze kleur zijn en laat de kleur ook nog ergens terug komen in je andere accessoires. Rood als detailkleur doet het altijd goed. Deze kleur is sexy, maar bij subtiel gebruik ook ontzettend klassiek. Een ander pluspunt is dat je dan ook kunt gaan voor die mooie rode lippenstift en rode nagellak die je nog thuis hebt liggen.

Little black dress voor een informele gelegenheid

Voor minder formele gelegenheden zijn little black dresses ook altijd een goed idee. Op dergelijke dagen mag je best wel een beetje uitpakken. Ben je bijvoorbeeld gek op een wat stoerdere look? Combineer je little black dress dan met een pittig leren jasje, pumps met studs, een lange reeks armbanden of grote oorbellen. Steek je haar op, vlecht het in of gooi de krultang erin. Kun je niet goed op hakken lopen of ben je er gewoon niet zo fan van? Een little black dress is ook goed te combineren met toffe Chelsea boots of andere zwarte enkellaarsjes. Dit soort schoenen geven de gehele look niet alleen wat gewaagds, maar zijn ook nog eens enorm comfortabel.

Little black dresses zijn er voor iedere vrouw en ook jij kan er één (of meerdere) rocken!