Onvergetelijke trouwjurken

Je bruiloft is een dag om nooit meer te vergeten. Hier hoort natuurlijk de juiste trouwjurk bij. Het vinden van een de perfecte trouwjurk is niet te vergelijken met het shoppen naar een trui, een broek of een rokje.

Het is een hele zoektocht, maar wel een hele leuke! Het is belangrijk om op tijd op jacht te gaan naar de juiste trouwjurk. Het plannen van een huwelijk neemt al ontzettend veel tijd in beslag, stress over een jurk kun je daar niet bij hebben. Dan is het goed om te bedenken wat voor een soort trouwjurk bij jou past. Ga je voor een bohemian bruiloft op het strand, een klassiek feest in de kerk of voor een kleine bruiloft met minimale accenten?

Trendy trouwjurken

Wanneer het om trouwjurken gaat kan het niet gek of trendy genoeg zijn. Sommige vrouwen kiezen zelfs voor kleur wanneer het om hun trouwjurk gaat. Ook zien we steeds vaker bruiloften in thema’s, zoals hippie thema’s of een bohemian bruiloft. Klassieke trouwjurken zie je hier niet terug, wel prachtige lange jurken met bloemige details of kanten stukken.

Om de hippielook af te maken wordt het haar vaak losjes opgestoken, ingevlochten of hangt het zelfs los in een paar mooie krullen. Jurken met strakke lijfjes en een grote tutu als rok zijn ook helemaal de trend. Deze trouwjurken zijn een stuk korter dan de standaard klassieke jurken en passen perfect bij een bruiloft van jonge mensen.

Het sleutelwoord bij trendy trouwjurken is vooral ‘anders zijn’ dan de standaard trouwjurken. Opvallen, jezelf zijn en stralen, daar draait het om op jouw bijzondere dag.

Klassieke trouwjurken

Veel vrouwen dromen al vanaf dat ze een klein meisje zijn om ooit als een prinses te trouwen. Het zal je verbazen hoe vaak deze dromen uitkomen! Trouwen in een witte opvallende prinsessenjurk met een lange sluier past ontzettend goed bij de klassieke bruiloft. Een mooie witte jurk met een strak lijfje en een wijd uitlopende rok is de droomjurk van veel vrouwen. Combineer deze jurken met opgestoken haar, een paar prachtige oorbellen en basic make-up en je klassieke look is klaar.

Er zit nog aardig wat variatie in klassieke trouwjurken. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een strapless jurk, een halterjurk of een korte jurk. Dat laatste zie je vandaag de dag steeds vaker voorbij komen: klassieke witte kanten jurkjes zonder al te veel poespas maar met een lieflijke uitstraling. Perfect voor jouw onvergetelijke dag!